"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 18 d’abril del 2011

Les primeres gimnastes nudistes i el down less


Aquest diumenge s'estrenava el primer gimnàs de l'estat en el qual es pot fer exercici sense roba. Exercici no sexual, em refereixo :) Segons la fantàstica fotografia de Jordi Alemany, que reprodueixo, als quatre naturistes (van ser quatre) que es van presentar al novedós centre biscaí necessiten cremar moltes calories. Atrets amb l'esperança de no haver de fer més rentadores, els intrèpids nous clients van provar les instal·lacions. Jo, per la meva banda, segueixo amb el meu cos Danone: blandito, blanquito y con tropezones.

Al marge de les nocions bàsiques d'higiene, que exigeixo que es respectin, la iniciativa em planteja alguns dubtes.
1) Algunes classes de ioga o de pilates poden acabar com una bacanal romana segons les postures recomanades?
2) Com ha de quedar el culet després de mitja horeta de bici?
3) Segons quines pràctiques i segons quines mides de pits femenins hauran de compotar, per nassos, l'ús de sostenidors, oi? Curiosa combinació. Serà com un top less a la inversa. Down less? Pràctica, d'altra banda ja habitual, en algunes curses nudistes estiuenques que es fan en el meu Maresme adoptiu.
4) La mesura permetrà als responsables del gimnàs eliminar els vestidors separats a la manera tradicional. Amb l'estalvi que comportarà. Quin sentit tindria veure's a la sala de màquines en pilotetes i, en canvi, dividir-se per gènere a l'hora de vestir-se?
5) I la pregunta a la qual no vull cap mena de resposta... On es guardaran les clauetes de les taquilles mentre facin esport? Uiiii

2 comentaris:

  1. Vale pero i la instructora, perque ella va vestida???

    ResponElimina
  2. Juas juasjuas ... bonissim ... sense oblidar-nos las possibilitat d'enganxar-se el ous a alguna màquina o bé que se't caigui una d'aquelles peses petitones a l'entrecuixa ... jajajajaja!!!

    ResponElimina