"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 17 de setembre del 2010

CR7 acabarà xutant un penal contra Iker a veure si marca


Aquest dissabte, a Donosti (22.00h TV3), la Reial Societat rebrà el Real Madriz. Imagina't que l'àrbitre xiula un penal contra els blancs (que ja és imaginar... però no es pot descartar mai tenint Pepe a la defensa). Tamudo no el tirarà pas. Demanarà la pilota CR7 per veure si marca d'una vegada per totes. Al de Madeira tant li fot el Madrid, el Betis, el Martorell o la porteria contra la que ha de xutar. Ell vol marcar i punt. Si els gols en pròpia porta contéssin, no dubtis que Carvalho l'hauria de vigilar de ben a prop recordant els temps de la Premier. Per tant, no descartis que CR7 es col·loqui als 11 metres per veure si trenca la seva espectacular estadística anotadora. Ni que sigui contra Iker. Juas, juas, juas...

I hi ha que encara dubten (òbviament, per contracte, és el que han de dir) que Messi sigui el millor jugador del món. Pobre CR7. És a anys llum de l'argentí del planter blaugrana. Va venir al Bernabéu a guanyar títols i, de moment, només ha obtingut el de pare. El xiulen a casa seva perquè, fins i tot el coliseu blanc, ja ha entès que Cristiano Ronaldo només pensa en ell mateix. Ja l'han xiulat, ja l'han calat... Encara riurem!

El balanç ofensiu de l'ex del ManU es gravíssim per a un home amb el seu ego i les seves aspiracions i els 1.200 euros l'hora que cobra. CR7 està obsessionat (em sembla que deu xutar fins i tot des de les dutxes dels vestidors) i en el seu full de ruta no existeix la paraula passada. A Madrid, maquillen el 0 assegurant que Casillas encara no ha encaixat cap gol. Per distreure el respectable del veritable problema. El que passa és el que el potencial dels equips als quals s'ha enfrontat el Reial Madrid (Mallorca, Osasuna i un Ajax que no jugaria ni a Tercera aquí) no és que siguin un exemple de futbol ofensiu, oi? Juas, juas.

Unes pèssimes estadístiques per a CR7 que arriben quan la caverna espanyola, liderada per Marca (curiosament CR7 no marca: regalo l'eslògan a AS) demana que es respecti el turmell del portuguès. Hi estic d'acord. Per una vegada. Però el turmell de tots. No només el seu. Recordes quan Eduardo Inda, el que es dirigeix als seus feligresos com a marquistres, li exigia a Pellegrini que "aturés Messi com fos. Tant per la via civil com per la criminal?". Paraules textuals! I ara, aquest personatge menyspreable vol liderar el joc net! Penso que a CR7 l'estoven més del compte. És cert. Messi pateix entrades (és natural) però l'argentí cau bé en general. No hi ha excessiva malícia i ningú li vol desgrtaciar la seva progressió aritmètica. En canvi, els defenses patibularis que circulen per aquests camps de Déu estan tips de la nena bonica arrogant i prepotent que representa Cristiano Ronaldo i van a per ell. Que n'aprengui. Ell s'ho ha buscat.

Jo, de la caverna, no em centraria en destacar que no han encaixat cap gol. Atacaria el problema. Jo recordaria que només han fet tres gols (un a la Lliga). Dels tres, un ha estat en pròpia porta, un d'Higuaín sense porter i un del defensa Carvalho. I això que, sobre el paper hi ha canoners, oi?. CR7, Di María, Benzema, Higuaín...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada