"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 17 de setembre del 2010

Leo 'Isabel Tenaille' Messi


On és Wally? On és Messi?

Jo tenia entès que, des de que Pep Guardiola es va asseure a la banqueta del Camp Nou, s'havia restringit, de manera significativa, els actes publicitaris dels jugadors mentre s'estés en competició. Jo crec que Messi és una peça cabdal pel conjunt català i que l'argentí ja ha fet, aquest estiu, prou viatges com per desaprofitar els pocs instants de descans que tindrà en una temporada més que atapeïda. I més quan, aquest diumenge, s'ha de viatjar a Madrid per jugar contra l'Atlético (19:00h C+ Liga/Gol TV) un partit que, tradicionalment, és sinònim d'espectacle. Com rendirà Messi?

Doncs resulta que Messi es va avenir, dimecres a la tarda, a participar en una mena de gincama que havia organitzat l'empresa que el representa, Adidas, per tot Londres. Al més pur estil Isabel Tenaille-Miquel de la Quadra Salcedo en aquell mític programa de mitjans dels anys 80 que es deia 'A la caza del tesoro'. Recordes? L'aventurer bigotut es desplaçava en helicòpter per llocs remots del món, seguint les indicacions que el concursant li donava des de plató i anava preguntant a nadius del lloc algunes indicacions, els ulls astorats dels quals demostraven que no entenien absolutament res i que els feia por tant l'helicòpter com l'ésser que els interpel·lava cridant com un foll. Messi va acabart l'entrenament amb el Barça, va agafar un avió privat cap a Londres i, després, es va pujar en un helicòpter que anava aterrant en diferents llocs de la capital anglesa.

Els seguidors d'Adidas, si volien jugar una estoneta amb el millor futbolista del món i rebre com a regal les botes signades F-50 que llueix, l'havien de localitzar a través del Facebook de l'empresa. Sota el nom de Catch him if you can’ (‘Enxampe'l, si pots’) els internautes havien de seguir les pistes digitals per trobar el jugador del Barça. Messi, envoltat de parents i d'enormes armaris de seguretat, els esperava per complir amb l'acte. Un cop acabada la promoció, avió privat cap a Barcelona. La mala notícia? No va ser a temps per veure el concert d'Alejandro Sanz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada