"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 13 de setembre del 2010

Sandro seguirà fent vaga el 29-S?

En un país que, a grans trets, té 4.000.001 aturats (4.000.001? Sí. Els que passem per l'INEM a signar més Sandro Rosell) es planteja un greu problema davant la vaga general proposada pels sindicats el proper dimecres (dia ideal per a les vagues, per evitar ponts i malentesos a les feines). Resulta que el govern de ZP ordena una socialista i progressista retallada dels drets dels treballadors que hauria signat el mateix PP. I la gent ha de demostrar que no és tonta. Però, és clar... als aturats se'ns complica la situació! No tenim un referent que ens il·lumini! Què hem de fer? Ens aturem el 29-S? Seguim aturats, vull dir? Busquem un altre dia? Se'ns descomptarà el dia aturat de la pírrica assignació que rebem?

I, un altre problema afegit... què farà Sandro Rosell?. Com el primer president virtual de la història del Barça ja presenta un full de serveis amb alguna aturada més que notòria (no ser a la manifestació del 10-J, la no incorporació de Zeks o la gran venda de'n Pota de Cabra al Milan) i un brillant full de servei no cal que s'aturi. Que segueixi com fins ara! Ningú ho notarà!

Coses a fer?
Podria investigar si al Museu arriba el visitant 20.000.002 (cap i cua) i fer-se una foto amb el/la (semblo els d'ICV-EUiA) afortunat o afortunada. Podria anar preparant el Camp Nou pel necessari partit de rugbi que va pactar amb la USAP, podria fer un viatge llampec al Brasil per veure com van les coses per allà, podria comprovar un per un els nous vàters del Camp Nou, podria trucar Zeks per jurar-li que ha fet tot el possible per tornar-lo a casa...

No. Si al final serà el dia que don Alejandro treballarà més! Dirà que està ordenant el Barça. Doncs quan acabi d'endreçar, que passi per l'habitació de la meva filla a donar-me un cop de mà. Tranqui, Sandro. No hi ha pressa... estic aturat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada