"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 13 de setembre del 2010

Les meses electorals i el Barça

José Montilla, president de la Generalitat, ha convocat les eleccions al Parlament de Catalunya pel proper 28-N. Ja ho sé que no és notícia, que ja ho saps... però t'has aturat a pensar què passaria si el Barça-Madrid es juga, finalment, aquell diumenge? I si Pep Guardiola ha de presidir una taula electoral? I si Xavi és vocal tercer? Les obligacions electorals no es dispensen pràcticament mai (a no ser per una causa de força major) i, per tant, els catalans del Barça entren, com tu i com jo, en aquesta loteria que és l'única que ningú vol que li toqui. És el Barça-Madrid una causa de força major?

D'altra banda, no vull ni pensart en la llotja del Camp Nou. Un dia tan assenyalat i els blaugrana hauran de jugar sense el suport dels polítics que aquell dia, entenguin o no de futbol, són a la zona VIP amb l'esperança de sortir a la foto de l'endemà o que la TV els ensenyi donant la mà a algú que mani de veritat. (S'accepten també famosos de la faràndula, actors, cuiners...). Pobres. Hauran de ser a la seu electoral dient allò de la festa de la democràcia bo i esperant que els seus assessors els escriguin quatre ratlles d'urgència en les quals es deixi ben clar que han guanyat.

A més, com hi haurà una gran afluència de catalans a les urnes (juas, juas) hi ha seriosos riscos que el Camp Nou estigui buit per rebre el Madrit de O Merenguinho. Podrien fer un sorteig des de la Generalitat. Des del departament d'Acció Social i Ciutadania. Més que res, per justificar els diners que costa: un lloc de feina a canvi d'un vot... Aix, la política!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada