"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 14 de setembre del 2010

Digital Pus


No. No m'he deixat l'L de Plus. La plataforma de pagament està passant per uns moments més que delicats. En el darrer any i mig han perdut 645.000 abonats (si multipliquem per quatre, que és el considera una llar tradicional o pensem en els bars que s'hagin donat de baixa) podem tenir una idea més clara de la magnitud de la tragèdia. Prisa, de fet, és l'únic grup televisiu europeu que no ha millorat el seu negoci televisiu en el que portem de 2010.

L'oferta d'altres webs en els quals es poden veure gratis diferents esdeveniments (no els linkaré per evitar una demanda), la fal·lera de l'streaming, el cable, Gol TV, ONO i Imagenio han col·locat Digital + en només 1,76 milions davant dels 2,04 que tenia fa només un any i mig. Delicat.

Ni les ofertes fetes (òbviament amb trampa: del tipus et regalem la Lliga fins la tardor i ho anuncien el 15 de setembre), ni l'oferiment de nous canals als que ja tenen contractat el paquet (Premium Cine i Premiun Sports), ni rebaixar l'iPlus (l'aparell per veure l'alta definició) dels 400 euros der gener de 2009 als 200 de mig any després i acabant-lo per llogar en còmodes terminis d'entre cinc i 10 euros al mes han aconseguit aturar la sagnia.

Tindrà alguna cosa a veure les madridístiques i hispàniques retransmissions de futbol de la dupla Carlos Martínez i Michael Robinson?. Menció apart es mereixen els comentaris del Barça quan juga a Europa. Apareix més vegades la paraula España que quan ofereixen la Pasqua Militar! Pus. Molt pus. Pus a dojo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada