"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 15 de setembre del 2010

Segur que era el Barça-Barça el qui va perdre contra l'Hèrcules?


Els jugadors del Barça que van perdre contra l'Hèrcules al Camp Nou per 0-2 eren realment ells? Se'ls va fer un escàner de retina abans d'entrar? Se'ls va fer un anàlisi d'ADN a les portes del vestidor? Segur que no eren impostors que havien comprat les samarretes a La Rambla?

La selecció de Bahrain estava molt cofoia. Havia jugat un partit amistós contra el Togo i els asiàtics es van imposar per 3-0. Però, quan els polítics i els directius futbolístics togolesos van obrir el diari o es van connectar a internet el dia següent es van quedar de pedra. Ells no havien enviat la seva selecció a Bahrain. Un grup de coleguilles es va fer passar per la selecció togolesa, es van vestir amb els colors del combinat nacional, van assegurar-se de ser, com a mínim, 11, van jugar el partit tot i que no van poder deixar la bandera del seu país gaire amunt.

Però... com pot passar avui una cosa així?. A Bahrain no hi ha un Maldini que comenti els partits i conegui el jugador finlandès, d'origen ghanès, que juga de lateral esquerra en un equip de la segona divisó xipriota? Per Déu! Manolito Adebayor és conegut internacionalment!. La Federació togolesa ja ha demanat explicacions a la FIFA.

Se sospita d'un suposat agent que hauria venut el partit a Bahrain sense encomanar-se a cap sant i sense tenir en compte que la veritable selecció de Togo tornava al seu país, després de jugar un matx a Botswana de classificació per a la Copa d'Àfrica de 2012, el mateix dia que es disputava el presumpte partit a Bahrain. Segur que el Messi del dia de l'Hèrcules no era Carlos Latre?


I després diem que els asiàtics són tots iguals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada