"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 13 de setembre del 2010

Humilien una periodista hispana al vestidor dels Jets



Estic decebut. Per un triple motiu. Comença la pretemporada de l'NFL (un dels meus esports preferits) i he remenat la xarxa buscant informacions a pàgines estatunidenques especialitzades en la pilota ovalada. I no m'ha fet gaire gràcia el que he trobat.

Primer: la cadena Azteca TV, envia una periodista anomenada Inés Sainz (llicenciada en Dret Fiscal i considerada internacionalment com la nova Carbonero) a seguir els entrenaments dels Jets. Tenen un quarterback hispano-americà, Mark Sánchez, i la noia havia d'entrevistar-lo. Quan va aparèixer al camp d'entrenament de l'equip, els jugadors es van dedicar a titar-li pilotes al damunt animats pels seus coordinadors ofensius i defensius. Acte seguit, la dona va baixar als vestidors, als esports estatunidencs la premsa pot entrar al temple sagrat dels atletes per fer la seva feina, i es veu que els jugadors es van dedicar a vexar-la i humiliar-la amb tot tipus de comentaris que ja et deus poder imaginar. L'NFL ja està investigant el cas per esbrinar què es el que va passar.

L'altre motiu de tristesa ha arribat en llegir els fòrums que s'han originat a internet arran de la notícia. Que si això els passa per anar vestides d'aquestes maneres, que els mitjans de comunicació només fan que posar noies boniques que no en saben un borrall d'esport, que si les floretes poc respectuoses que li dedicaven els jugadors eren merescudes... Com hauria d'estar la noia que un company periodista es va apropar per animar-la i només va rebre que insults per part de bona part de la plantilla dels Jets que li recordaven que aquest era el seu vestidor.

Déu! D'aquí a justificar una violació per un escot o una faldilleta hi ha un pas!

Tercer (i últim) motiu. Una recerca per internet i youtube sobre aquesta noia et deixa glaçat. Explota descaradament la seva bellesa i les seves cròniques semblen més destinades a consagrar-la com una deesa que no pas com a periodista. Sembla que la protagonista sigui ella i les seves formes més que no pas el convidat de torn. Va entrevistar els jugadors de la selecció espanyola a Sud-àfrica i les cares de Villa i Sergio Ramos són un poema. El Guaje no encerta a mirar-li els ulls (ja m'entens, oi?) i l'Indi l'hi dedica una sensacional repassada al seu cul. Aquesta és la mena informació que fa?. Buf. Hauria de posar un avís de post-conflictiu? Què en penses? Val tot?

Atenció a la crònica...

2 comentaris:

  1. Aviam ... complicat ... ningú no te dret a vexar ni faltar el respecte a ningú (punt número 1 i super important) que això vagi per endavant... però per altra banda ... si un preten que el prenguin en consideració i ser respectat ... lamentablement sembla que ha de tenir en compte la seva forma de vestir ... no hauria de ser així però la societat et porta a això ... presentat al vestidor dels jets amb 'traje' (americana+pantalons)

    ResponElimina
  2. Aquí se ha juntado el hambre con las ganas de comer

    ResponElimina