"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 20 d’abril del 2011

Assegut a Mestalla (1)

1) El volum a Mestalla de la megafonia, a dues hores de la gran final és eixordador. Brital. Pobres veïns. I encara els espera l'himne... Potser volen que se'ns acostumin les orelles?

2) Dia de bogeria per València. Visita a l'hotel de la RFEF i xerrades amb Javier Clemente, amb Albert Soler, el nou secretari d'Esports del Govern espanyol escortat pel seu cap de gabinet, l'exblaugrana i ex de la Penya, José Antonio Montero. Montero és un tipus llest. Hem estat dialogant amb ell i, és clar, ha vingut el moment de la broma. Saps què recordo... M'ha fet un somriure i s'ha acomiadat de mí amistosament. Sabia que em referia al tap il·legal de Vrankovic en aquella final de la Copa d'Europa. Saludo Di Stefano. No vol parlar després de la que ha caigut. Està molt desmillorat i em diu que la seva filla viu a Barcelona.

3) Visita a l'hotel del Barça. Familiars i amics. Bojan i Valdés passejant pel jardinet. Ârabs amb molts pasta. Fins i tot, un lluïa orgullós la samarreta del Reial Madrid. Ambient un xic ranci. Hosteses amb unes faldilletes que feien bassarda de mirar que feien equilibris per insinuar i no ensenyar. Tot un exercici.

4) Nena de 14 anys, blaugrana, absolutament èbria als voltants del Fan Zone blaugrana. Feia tentines i ha estat a punt de plegar. Eren les 16:00h i la final serà la perdrà. Amb el soroll que fa, no voldria ser ella amb la ressaca que li vaticino.

5) No sé si es pot fumar o no. Però xerro amb el periodista Iñaki Cano i ens encemem una cigarreta plegats. Si te dicen algo, les dices que es culpa mia. Acte seguit, desapareix per fondre's amb una abraçada amb Hugo Sánchez.

6) Em trobo un bon amic. Feia temps que no el veia. És un bon dissenyador gràfic. Havia fet unes rèpiques exactes de les entrades. Passarà dins de Mestalla?

7) Bon ambient, m'ha semblat, per València entre les dues aficions. Parelles amb samarretes de cada equip, una família amb el pare i els dos nens de blanc i la mare, de blaugrana. Sexe dèbil?. Convivència a la zona blaugrana. Esquitxada amb samarretes blaques. Hi haurà la mateixa tolerància a l'altra banda de la ciutat on hi ha els seguidors blancs? A partir de les 17:00h ja ha començat a córrer massa alchol. No sé què està passant fora.

8) Toquen els valencians Seguridad Social. Déu. He rejovenit? El volum és tan alt que no t'ho pots ni imaginar. Quiero tener tu presencia, quiero que estés a mi lado...

9) Celtas Cortos comencen la seva actuació saludant el Rei amb un Viva la República!

2 comentaris:

  1. No perds el temps eh ??? !!!!

    Nomes et falta parlar ja amb el Papa de Roma i amb Su Majestaz i llestos ...

    PEQUEÑO HERMANO

    ResponElimina